Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Hadise kız kardeşleriyle ilgili ilk kez konuştu

Muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorularına içtenlikle yanıt veren Hadise, “Sıkıntılar var mı var! Ama onlar benim ailem, profesyonel anlamda devam etmesek de onlar benim canım… Ablama dava açtığım yönündeki haberler yalan! Belki haberler devam etmez dedim ama öyle bir şey yok olamaz. Annemi, babamı rencide edecek bir şey yapmam tabiki de karşınıza çıkıp bir şey yok desem yalan olur ancak özelimi özel tutmaya çalıştığımı da biliyorsunuz. Canımı yakan, geceleri beni uyutmayan olaylar bunlar çok samimi bir şekilde söylüyorum evet sıkıntılar var ancak biz bunları çözeceğiz onlar benim canım onlar benim ailem…” şeklinde konuştu.
ARTIK ÇALIŞMAYACAĞIM
Sorulara cevap verirken gözyaşlarını tutmakta zorlanan Hadise profesyonel anlamda ilişkilerinin bittiğini söylerken “Bundan sonra onlarla birlikte çalışmayacağım” sözlerinin altını çizdi.
VERGİ SORUSUNU YANITLADI
Türkiye’de bulunduğu yıllar içerisinde kazandığı paraları vergi vermemek adına ablası Hülya’nın üzerine yaptığına dair iddialara da açıklık getiren Hadise, “Ben sonuçta bu ülkenin bir sanatçısıyım… Zaten vergi ödemezseniz memurlar kapınıza geliyor. Böyle bir şey yapamazsınız, bu ülkenin sanatçısıyım ve vergisini de ödemem lazım bu kadar basit” yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.