Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Hadise ve Orhan Ölmez arasında bomba aşk iddiası

‘O Ses Türkiye’nin finalinin ardından sosyal medyaya önem veren Hadise yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak makyajsız fotoğraflarıyla gündeme gelen Hadise bu kez paylaştığı bir video ile haber oldu. Hadise, şarkıcı Orhan Ölmez’in yeni şarkısı ‘Seni Çok Seveceğim’i Instagram’ın hikaye bölümünden paylaştı. Şarkıcının paylaşımını kendi hesabından paylaşan Orhan Ölmez’in ise paylaşıma kalp çizmesi aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu.
“ARADIĞI AŞKI ORHAN ÖLMEZ’DE BULDU”
Sosyal medya kullanıcıları ise Hadise ve Orhan Ölmez’in aşk yaşadığı iddialarına sessiz kalmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Hadise sonunda aradığı aşkı Orhan Ölmez’de buldu galiba.” yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Eğer iddialar gerçekse bu aşk 2019’a damga vurur.” yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.