Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ataturk çiftlik bank tutuklama zuhal olcay hapis siirt eruh suikast türkiye ve rusya Londradan İtalya turuna püis motorin

Bu haber kez okundu.

Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor ayrıldı mı

Zuhal Olcay'dan boşandıktan sonra uzatmalı sevgilisi Aşkın Nur Yengi ile evlenen, ondan da 2012'de boşanan Haluk Bilginer'in, aynı tarihlerde meslektaşı Zerrin Tekindor ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

Aşkın Nur Yengi'nin bir röportajında "Beni bugüne kadar bir tek ihanet üzdü" demesi, Bilginer'in Yengi'yi, Zerrin Tekindor ile aldattığı şeklinde yorumlanmıştı.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, büyük aşkın bitmesine Zerrin Tekindor'un oğlu Hira neden oldu.Bilginer'in 'Arzu Tramvayı' isimli oyununda yönetnmen koltuğuna oturmaya hazırlanan Hira Tekindor, usta oyuncudan geçer not alamayınca başka isim arayışına girildi.Bu durum çiftin arasını açtı.Sevgilisiyle karşı karşıya gelen Zerrin Tekindor ilişkiyi bitirdi, Haluk Bilginer ise oyunu iptal etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.