Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

Hande Yener'in "en iyi pop star üçlüsü"ne Demet Akalın'dan jet cevap

Demet Akalın önceki akşam 2 ayrı yerde program yaptı. Önce Bostancı Gösteri Merkezi'nde 3 bin kişiye konser verdi. Kuş kafesi içinde sahneye indi. Konser öncesi gazetecilere konuşma yapan Demet Akalın, konserin tüm biletlerinin satıldığını, salona fazladan koltuk getirdiklerini dile getirdi. Demet Akalın ''Ama onların parasını almadım ki dükkancı olduğum belli olsun'' şeklinde espri yaptı. Hande Yener'in Türk Pop müziğinin en iyi üçlüsü kim sorusuna verdiği "Tarkan ben ve Gülşen" cevabı hatırlatılınca, Demet Akalın "Hayır, ben, ben, ben" diyerek tartışmaya son noktayı koymuş oldu.Kızı Hira, babası Okan Kurt ve dedesi Abdi Kurt'un kucağında annesinin şarkılarıyla dans etti. Hira bir ara sahneye de çıktı.Modacı Nur Yerlitaş imzalı şık bir kostüm giyen Demet Akalın elbisesine 15 bin TL, kafasındaki aksesuara bin 500 TL, Guiseppe Zanotti marka ayakkabılarına 7 bin 500 TL verdi. Kostüm, sahne ve ışık şovlarıyla izleyiciyi büyüleyen Demet Akalın konser biter bitmez Etiler'deki Sahne İstanbul'a koştu. Sahnede "Bugün ikinci konserim. Gram yorulmadım, maşallah" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.