Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

İrem Derici usta sanatçıya veda etti, 'Orada beni bekle'

Dün gece hayata gözlerini yuman 62 yaşındaki sanatçı Harun Kolçak kısa bir süre önce bir düet albümü çıkarmış ve sevilen şarkılarını ünlü sanatçılarla birlikte söylemişti. Sadece dört gün önce yeni yaşını kutlayan Harun Kolçak’ın vefatının ardından sosyal medyada hesabı olan ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi. Çok sayıda seveni olan Harun Kolçak’ın ardından duygusal mesajlar paylaşıldı. Bunlar arasında en özeli Harun Kolçak’la düet albümünde çalışma fırsatı bulan ve Kolçak’a olan hayranlığını her fırsatta dile getiren İrem Derici’nin ki oldu. 

İrem Derici İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, ‘Ben nasıl nefes alayım şimdi? Benim çocukluk hayalimi gerçekleştiren adam nereye gitti? Bekle beni orada çünkü kaçınılmaz son. Geleceğim yanına. Ciğerim yanıyor, göğüs kafesimde filler tepişiyor, hey gidi Harun hey! İyi ol gittiğin yerde. Cennetlik adam. Söküp neremi parçalayacağımı bilemiyorum şu an. Seni çok seviyorum büyük müzisyen, Abi, arkadaş! Soldum bittim benim canım delim, bekle beni…’ notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.