Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un rol alacağı yeni dizi

Kıvanç Tatlıtuğ'un ABD'ye gitme nedeni ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Amerikan yapımı Vikings dizisinin üçüncü sezonunda rol alacak.

ÜÇÜNCÜ SEZONDA ROL ALACAK
'Kurt Seyit ve Şura'nın düşük reytingler yüzünden yayından kalkmasından sonra hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ parlak günlerine dönmek için yeni bir hamle yaptı. Fransız bir yapımcı yardımıyla 'Vikings' (Vikingler) dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.Tatlıtuğ, Türkiye'de CNBC-E'de yayınlanan dünyanın en popüler dizilerinden olan yapımın 3. sezonunda iki bölüm oynamak için anlaştı. Ancak karakterinin sürekli olması için görüşmeleri sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.