Öne Çıkanlar acun ılıcalı Rishko Beauty london Kozmetolog london Rishko ÖNAY ALPAGO Britanyada Jön Türk Jön Türk Devrimi Seda Mete WHO İngiltere vizesiyle

Bu haber kez okundu.

JÜLİDE ATEŞ’İN SUNUMUYLA 40 PROGRAMI GAİN’E TRANSFER OLDU

40 PROGRAMI BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE: 40 programı , Haber Global kanalıyla  Aralık ayında  ilkesel  ve vizyon anlayışı olarak aynı paydada buluşamadığı için karşılıklı olarak uzlaşma yoluyla 40. Bölümün yayınından sonra sözleşmesini devam ettirmeme kararı almıştır.40, yayınlandığı her mecrada gündem olmuş ve çok ses getirmiş, uluslararası  mecralarda yerini bulan “özgün hard talk” olma özelliğine sahip ilk Türk formatı. 19 milyon nüfusa sahip olan Romanya’da da gündemi sarsan bir program. Yayınlandığı saatte  1 buçuk milyon kişi tarafından seyrediliyor. Yakın zamanda İngiltere, Almanya ve Lübnan’da da yayın hayatına başlayacak.Ayrıca 40, Türkiye’de de çok ilgi gören ve konuşulan bir program olma özelliğine sahip. İlgi gören her program gibi 40’ın benzeri olduğunu düşünen taklitleri de maalesef yayın hayatımızdalar. Üstelik daha daha yenileri de türeyecek, öyle gözüküyor.Elimiz, gözümüz, beynimiz hep ve sadece işimizde… O yüzden taklitler sadece taklittir.40’a Haber Global ekranlarında 40. Bölümle veda ettik.
 
 


 40 JÜLİDE ATEŞ’İN SUNUMUYLA GAİN’E TRANSFER OLDU
 
 40. bölümümüzde Türkiye’nin değerlerinden Demet Akbağ’ı ağırladık. Duyuruları yapılmasına rağmen, 40. bölümümüzü yayın günü olan 7 Ocak Perşembe akşamı Amerika’daki kongre baskını kaynaklı, kanalın yayın akışının değişmesi nedeniyle yayınlayamadık.Dolayısıyla planladığımız gibi 40’ın Gain’e transfer olduğunu 8 Ocak Cuma sabahı açıklayamadık. Etik yayıncılık anlayışımız, konuğumuza ve izleyicimize verdiğimiz değer ve saygı nedeniyle…

14 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan Demet Akbağ’lı 40. Bölümümüzün ardından bugün kamuoyu ile 40’ın artık Gain’de olduğunu paylaşabiliyoruz.40, Jülide Ateş’in olgun, tarafsız sunumuyla yayın hayatına devam edecek. İlkeli, özgür, yenilikçi, namuslu ve vizyoner olarak. Takdir seyircinin ve basın emektarlarının. 
Yapacak çok işimiz,  sorulacak çok sorumuz var. Yakında görüşmek üzere…BBO YAPIM

Anahtar Kelimeler:
JÜLİDE ATEŞ40 PROGRAMI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.