Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

Justin Bieber sevgilisi Hailey Baldwin ile evliliğe ilk adımı attı

TMZ internet sitesinin haberine göre Bieber Bahamalar'da bir tatil köyünde Baldwin'e evlilik teklif etti. Bieber'ın korumaları, evlenme teklifini yapmadan önce restoranın çalışanlarından telefonlarını kaldırmalarını istedi. Geçmişte bir süre birlikte olmuş olan Bieber ve Baldwin 2016 yılında ayrılmış, kısa bir süre önce ise yeniden birlikte olmaya başlamıştı.Haber CNN tarafından da onaylandı. Bieber'ın ailesi de sosyal medya paylaşımları ile haberi kutladı.
Bieber'ın babası Jeremy, Instagram'da oğlunun fotoğraflarını paylaşarak "Gelecek bölüm için heyecanlıyım" yazdı.
TMZ, 24 yaşındaki Bieber'ın Selena Gomez'den ayrılmasının ardından 21 yaşındaki Baldwin ile yeniden birlikte görülmeye başladığını yazmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.