Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik

Bu haber kez okundu.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem Kobal hakkında romantik açıklama

Alice Müzikali'ne yoğun ilgi hız kesmeden devam diyor. Önceki akşam gerçekleşen gösterinin konukları arasında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal da vardı
Gösteri öncesi açıklamalarda bulunan ikiliden İmirzalıoğlu, "Çok heyecanlıyız merak ediyoruz. İzleyenlerden çok olumlu eleştiriler aldık o yüzden de çok merak ediyoruz açıkcası nasıl bir gösteri olacak. Ayrıca Türkiye'de bu büyüklükte, böylesine bir müzikal yapımda ilk defa oluyor. Hepimize hayırlı olsun diyorum" açıklamasında bulundu.

Favori masal kahramanınız var mı sorusuna İmirzalıoğlu "Dede Korkut" yanıtını verirken Kobal ise, "Alice de benim kahramanlarımdan birisi. Ama zaten bir masal kahramanı olarak hatırlarsanız bizimde Selenamız var. O da benim favorimdir" açıklamasında bulundu.

İmirzalıoğlu da o dönemde 'Selena' dizisini takip edemediğini fakat çokça reytinglerde gördüğünü söyledi.

İmirzalıoğlu, "Selena gerçekten muhteşem bir işti. Burada sizin huzurunuz da eşimi bu muhteşem projede yer aldığı için tebrik ediyorum. Herkes hayatında mutlaka bir kez 'Selena'yı çağırmıştır. Ben de kendisini hayatıma çağırdım ve iyi ki geldi, iyi ki benim hayatımda" açıklamasıyla eşine olan sevgisini ve aşkını bir kez daha ilan etmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.