Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi

Bu haber kez okundu.

Kıvanç Tatlıtuğ 38 bin doları duyunca şoke oldu

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdiye kadar oynadığı diziler ve reklamlardan büyük bir servetin sahibi olsa da parasını dikkatlice harcıyor. İstanbul ve Bodrum'un birçok yerinde mülk satın alarak yatırımlar yapan oyuncu, çeşitli kuruluşlara yaptığı yardımlarla da takdir kazandı. Birçok ünlü isim gibi hayvansever olan Tatlıtuğ, çocukluktan itibaren kedi tutkunu. Evinde birkaç kedi besleyen yakışıklı oyuncu, önceki gün yeni bir kedi sahibi olmak için Etiler'deki bir petshop'a gitti. 'Serval' cinsi bir kedi satın almak isteyen Kıvanç Tatlıtuğ, bu sevimli hayvanın fiyatını duyunca ise şoke oldu. 

ADINI 'BAŞAK' KOYDU 

Kendi arasında da cinslerine göre ayrılan Serval kedilerinin en iyisi olan 'F1' cinsini beğenen Tatlıtuğ, kedinin '38 bin dolar' olduğunu duyunca neye uğradığını şaşırmış. Yakışıklı oyuncu, "Ben bu fiyatı bu kediye vereceğime bir kuruluşa yardım yaparım" diyerek kediyi almaktan vazgeçmiş. Kedi almak için petshop'a giden Kıvanç Tatlıtuğ, dükkandan 20 liraya Beta cinsi balık satın alarak çıkarken balığına da sevgilisi Başak Dizer'in adını vermiş. 

EN PAHALI 3. KEDİ!

Yabani bir kedi olan Serval kedisini evde besleyebilmek için özel belgeler gerekiyor. Bu tür kedilerin fiyatları 50 bin dolara kadar çıkıyor.

Kaynak: A Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.