Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor

Bu haber kez okundu.

KKTC’nin en iyi işadamı ödülünü Akan Oza aldı

Avrupa Ajansı (AVA) - Birleşik Krallık ülkelerinden başta İngiltere olmak üzere UK pazarına sundukları Oza Kahve ile bilinen işadamı Akan Oza’ya ödül verildi. Türkiye’de İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2019 İstanbul Altın Zambak Ödül Töreni’nde Kıbrıs’ın En İyi İşadamı Ödülü’ne Oza kahvelerin direktörü Akan Oza layık görüldü. Başarılı işadamı Akan Oza, ünlü isimlerin alkışları eşliğinde sahneye çıkarak Kıbrıs’ın En İyi İşadamı Ödülü’nü aldı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini gururlandırdı. Oza kahvelerinin direktörü Akan Oza konuşmasında böyle bir ödüle layık görüldüğü için teşekkürlerini sundu ve ayrıca İstanbul Altın Zambak Ödülleri Kıbrıs’ın En İyi İşadamı Ödülü’nü OZA Kahve Ailesi olarak almanın gururunu yaşıyorum dedi.

Londra’da tüm marketlerde

Oza kahvesi lezzertinin tadına bakmak isterseniz Londra’da tüm marketlerde Aytaç Foods’un dağıtımıyla Oza kahvesini isteyiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.