Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç Diriliş Ertuğrul

Bu haber kez okundu.

Leman Sam, Türkiye'yi terketti

Attığı tweet sonrası ortalığın karışmasına neden olan Leman Sam, büyük tepki toplamıştı.Leman Sam tepkilere daha fazla dayanamadı.Leman Sam, Türkiye'yi terketti. Usta sanatçı Leman Sam, Kurban Bayramı'nda attığı tweet ile büyük tepki toplamıştı.Leman Sam, attığı tweet ile gündeme oturmuştu. Leman Sam, tepkilere daha fazla dayanamadı.Leman Sam, Türkiye'yi terketti.Yoğun tepkiler sonrası Leman Sam, Hollanda'ya gitti. Leman Sam'ın tepki alan tweet'i, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. IŞİD beni şaşırtmıyor" demişti.Attığı tweet ile büyük tepkilere maruz kalan sanatçı, Hollanda'ya gitti. Türkiye'deki konserlerini iptal eden , Leman Sam Amsterdam'da bir arkadaşının yanına gitti.Leman Sam, o tweet'i ile başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olmak üzere birçok kesimden tepki toplamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.