Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Güney Kıbrıs

Bu haber kez okundu.

Mehmet Ali Erbil'den güzel haber geldi

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyata alınmış; sonrasında 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığının nüksetmesiyle uyutulmuştu. Yoğun bakımda yaklaşık olarak 80 günü geride bırakan Erbil’in sağlık durumuyla alakalı kızı Yasmin Erbil, yeni bir açıklama yaptı.
Önceki gün Etiler’de objektiflere yansıyan Yasmin Erbil: “Hala hastanedeyiz ama şu anda durumu iyiye gidiyor. Odaya geçtik artık çok şükür. Biraz daha orada kalacak tabii tedbir amaçlı” dedi. Sürecin kendi açısından zor geçtiğini ise duygulanarak; ”Bu süreç çok zor geçti oralara girmeyin hiç… Yaşamıyor gibiydim” ifadeleriyle özetledi.
“BİR ŞEYE İHTİYACIN VAR MI?”
Öte yandan Erbil'in, ünlü şovmenden ilk olarak hangi sözleri duyduğu sorulduğunda ise; “Babamdan ilk duyduğum söz “Bir şeye ihtiyacın var mı?” oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.