Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere Deniz C Erkan

Bu haber kez okundu.

Mustafa Sandal açıkladı, Serel Yereli ile aşk mı yaşıyor

İki çocuğunun annesi Emina Jahovic’le 10 yıllık evliliğini Haziran’da bitiren Mustafa Sandal, özel hayatındaki hızıyla şaşırtmıştı. Ceren Hindistan’a attığı mesajları ortaya çıkan şarkıcının Irmak Ünal ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Sandal'ın son olarak Londra’da şarkıcı Serel Yereli ile bir araya gelmesi aşk iddialarına konu olmuştu.
Sandal, genç şarkıcı Serel Yereli ile haklarında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.
Mustafa Sandal, hakkında çıkan aşk dedikodularını şu sözlerle yalanladı;
“Serel ve benle ilgili dedikodu yapanlar… Benim yanımda orada iki evladım vardı. Gencecik bir müzisyenle 1 saat müzik konuştuk. Bu mu kafa karıştırdı diye başlık atılacak durum? 1 saat boyunca müzik ve prodüksiyon konuşmamızın, benim özel hayatımla ne ilgisi var?
Tıpkı Alper Erözer, Tuğçe Kandemir ve Cem Yenel’e olduğu gibi çok yetenekli bulduğum genç kardeşimiz Serel’e de manevi desteğimi esirgemeyeceğim. İşini düzgün yapan magazinci kardeşlerimi tenzih ederek söylüyorum; meslektaşlarımla polemik çıkararak size malzeme vermek yerine, onlara destek verdiğim için kusura bakmayın.
Sevenlerim de üzülmesin artık, biz iyi düşünelim ve iyi bakalım; “Nasılsa günahı bulur ya insanı! Gerisi detay olur…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.