Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Mutlu Kaya'nın sağlık durumu nasıl

Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasındaki performansıyla tanınan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, geçtiğimiz günlerde evinde başından vurulmuş ve olayla ilgili olarak eski sevgilisi Veysi E. tutuklanmıştı. Saldırı sonrası yoğun bakıma alınan Mutlu Kaya'nın durumunun iyiye gittiği açıklandı. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Hastane Yöneticisi ve Başhekim Doç. Dr. Hikmet İyem de, Mutlu Kaya'nın yoğun bakımda uyutulduğunu söyledi.

Mutlu Kaya'nın beynindeki ödemin gerilediğini ifade eden Uzman Dr. Ulaş Aktaş, "Hastanemize geldiğinde bilinci kapalıydı. Çekilen tomografisinde ameliyatı gerektiren bir durum söz konusu değildi ancak beyninde yaygın ödem olduğu için uyutuldu. Yaklaşık 55 saattir de uyutuyoruz. Bugün sabah itibarıyla çektiğimiz tomografisinde ödemin belirli ölçüde gerilediğini gördük. Ve hastayı yarın(21 Mayıs 2015) sabahtan itibaren uyandırma sürecine gireceğiz. Uyandırma sürecimiz birkaç gün alabilir. Ameliyatı gerektiren bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

ZANLIYLA İLGİLİ YENİ AYRINTILAR

Saldırıdan sonra kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanan Veysi E.'le ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Mahkemede susma hakkını kullanan zanlının, olaydan bir gün önce Mutlu Kaya'yı kaçırmak için arkadaşlarından yardım istediği belirlendi. Olay gecesi genç kızla görüşen Veysi E. onu evine bıraktıktan sonra telefonla sık sık arayarak rahatsız etti ve evin önünden ayrılmadı. Görgü tanıkları silah sesi duyduktan sonra Veysi E.'yi Mutlu Kaya'nın evinden silahla kaçarken gördüklerini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.