Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Nergis Kumbasar Mehmet Ali Erbil'in son durumunu açıkladı

Nergis Kumbasar, dün akşam başrolünü üstlendiği filmin gala gösteriminde objektiflere yansıdı. Çok keyifli ve sempatik bir film çektiklerini belirten Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
ÇOK ŞÜKÜR DAHA DA İYİYE GİDİYOR
Nergis Kumbasar, “Çok şükür, daha da iyiye gidiyor” dedi. Nergis Kumbasar, “Mehmet Ali Erbil'in şuan da burada olmasını ister miydiniz?” sorusuna ise “Ya normalde de burada olmazdı zaten. O çok fazla gala seven bir tip değil. Yasmin'in bir şeyi olursa gelir ama kaçırmaz” diyerek yanıt verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.