Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Nilüfer canlı yayın sırasında Kayahan ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu

Nilüfer programda Sezen Aksu ve Kayahan’la olan dostluklarıyla ilgili bilinmeyenleri samimi şekilde anlattı.
 
‘Duvarları kaldırdık’
Aksu’nun şarkılarına bayıldığını söyleyen Nilüfer, dostlukları içinse “Birbirimizi yıllardır severiz ama son dönemde yaşadığımız zor sonra daha da yakınlaştık. Şimdi demlenen bir dostluğumuz var” dedi.
Kayahan hakkında da konuşan Nilüfer, 10 yıllık küslükleri için “İkimizde çok duygusal kişileriz. Küçük çatışmalar büyük kırgınlıklara sebep oldu. Birbirimize karşı hayatımızdaki bütün mesafemizi kaldırdığımız bir dostluğumuz vardı. Her şeyimi bildiği için ufacık bir şey söylese paramparça olurdum” yorumunu yaptı.  Programda kazandığı ilk parayla annesine kol saati ve evlerine yemek odası aldığını anlatan sanatçı kazandığı son para içinse “MÜYORBİR’den (Müzik Yorumcuları Meslek Birliği) 6 bin TL gelmişti. Bir de 900 TL emekli maaşım var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.