Öne Çıkanlar ingiltere londra maç ne zaman avrupa muharrem ince cemal kaşıkçı maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs

Bu haber kez okundu.

Oyuncu Hazal Kaya'ya Antalya'da büyük sürpriz

55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında AKM Aspendos Salonu’nda oyuncular Hazal Kaya ve Özge Özpirinçci ile yapımcı Fatih Aksoy’un katılımıyla ‘Sinemadan günümüz dizilerine, kadının yükselişi’ konulu söyleşi gerçekleştirildi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, 28 yaşına bugün giren Hazal Kaya’ya sahnede sürpriz yapıldı. Söyleşinin bitiminde ışıkların kapatıldığı salona büyük bir pasta getirildi.

Hazal Kaya, arkadaşı Özge Özpirinçci'ye sarılarak ağladı.
Mutlulukla pastayı kesen Kaya’ya ikinci sürpriz de Antalyalılardan geldi. Festival izleyicilerinin, ‘İyi ki doğdun Hazal’ diyerek oyuncunun doğum günü kutladığı anlar perdeye yansıtıldı. Hazal Kaya, gösterimin ardından gözyaşlarını tutamadı, oyuncu arkadaşı Özge Özpirinçici’ye sarıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.