Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Oyuncu Memet Ali Alabora hakkında tutuklama kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine İstanbul 8. Sulh Ceza Hâkimliği’nin verdiği kararda, Gezi eylemlerinin organizasyonun Osman Kavala tarafından yapıldığı, yurtdışı bağlantısının ise Soros ile ilişkili kuruluşlar olduğu vurgulandı.
Savcılığın yakalama talebinde Alabora’nın Gürcistan ve Arap dünyasındaki ayaklanmalarda rol oynayan OTPOR lideri Ivan Maroviç ile yaptığı görüşmeler delil olarak dosyaya koyuldu.
SIRP MAROVİÇ İLE GÖRÜŞME
Savcılık yazısında Memet Ali Alabora, eşi Ayşe Pınar Alabora, Defne Anter, Handan Meltem Arıkan ve Metin Osasogie Edomvvonyi’nin 18-21 Haziran 2012’de İstanbul’da, 7-15 Temmuz 2012’de ise Mısır’da Ivan Maroviç ile görüştükleri ifade edildi.
GEZİ 2011 YILINDA PLANLANDI
Gezi Parkı eylemlerinin 2011’den beri planlandığı savunularak buna delil olarak ise Alabora’nın 2011’de çektiği videolarda “Ayaklan İstanbul” ibarelerinin bulunması gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.