Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

Petekkaya, "Diyarbakırlı ellerinin sürekli kentin üstünde olması lazım"

Diyarbakır'da gerçekleştirilen bir programa katılan Erkan Petekkaya, Diyarbakırlıların kendisine gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu, insanın kendi memleketinde sevilmesinin bambaşka olduğunu söyledi.Yaşanan olaylardan dolayı Diyarbakırlıların üzüldüğünü anlatan ünlü oyuncu, kentin de zarar gördüğünü belirtti. Diyarbakırlı sanatçı, şarkıcı, iş adamları ve ünlülerin kenti daha iyi bir yere taşımak için çaba sarf etmesi gerektiğini vurgulayan Petekkaya, "Diyarbakırlı olup buranın toprağında yetişmiş, suyundan içmiş, kültürünü yaşamış, bilen, koruyan sanatçıların, ünlülerin, şarkıcıların, iş adamlarının bir ellerinin sürekli kentin üstünde olması lazım" dedi.Çektiği dizilerin 80 ülkede gösterildiğini, kentin tanıtımı için çalışabileceğini dile getiren Petekkaya, turizm için insanları Diyarbakır'a çekebileceğini, diğer sanatçıların da başka şeyler yapabileceğini ifade etti. Başarılı oyuncu, "Diyarbakır güzel şeylerle anılmıyor. Bu imajı acilen, biz sanatçılar, iş adamları, kamuoyu ve bütün Diyarbakırlılar, en kısa zamanda düzeltmeli. Diyarbakır hak ettiği değere kavuşmalıdır. O günleri görmeyi çok isterim. Eskiden olduğu gibi Ofis'te, caddelerde annelerimiz, teyzelerimiz, kızlarımız en güzel elbiselerini giyip, babalarımız fötr şapkalarını takıp yürüyüşler yapabilsinler. O günleri görmeyi memleketim adına çok isterim. Elimden de ne gelirse yaparım" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.