Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Saldırgan ifade verdi Aleyna Tilki'ye platonik aşığım o yüzden bıçakladım

Emrah Karaduman'a yönelik  saldırıyı gerçekleştiren Enis D. isimli şahsın da polisin yaptığı operasyonla yakalandığı öğrenildi. Saldırganın ilk ifadesinde, "Aleyna Tilki'ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım" dediği öne sürüldü. Enis D., şoför Volkan Karaca'nın ise araya girmesi nedeniyle yaralanmış olabileceğini belirtti.

Emrah Karaduman Kimdir?

Emrah Karaduman, (d. 4 Kasım 1987, Samsun), Türk besteci ve aranjör. İlk albümü Toz Duman'ı Haziran 2015'te yayımlandı.Emrah Karaduman, 4 Kasım 1987 tarihinde Samsun'da doğdu. Müzikal yeteneğini geliştirmek için konservatuvara yazılsa da parasal zorluklar yüzünden eğitime devam edemedi.[kaynak belirtilmeli] Bir dönem Samsun'da barlarda çalıştıktan sonra hayalindeki müzikal kariyerin peşine düşmek için İstanbul'a taşındı. Kadıköy'de bir barda çalışırken Hande Yener'in sahne ekibi Emrah'a ulaşarak Yener'in orkestrasına katılma teklifi yaptı. Bu teklifle birlikte yıllarca Hande Yener ile çalıştı. Daha sonra Hande Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcıların şarkıları besteledi veya düzenlemelerini yaptı.[1][daha iyi kaynak gerekli]

Kendisinin ilk stüdyo albümü Toz Duman, 12 Haziran 2015'te DMC tarafından piyasaya sürüldü. Albümdeki "İntikam", "Nerden Bilecekmiş" ve "Kırk Yılda Bir Gibisin" şarkılarına klip çekildi; şarkıları sırasıyla Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç seslendirdi.İlk single çalışması olan Cevapsız Çınlama isimli albümünde parçayı Aleyna Tilki seslendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.