Öne Çıkanlar Wolverhampton Kral Charles banknotları yurt dışı Siyasi kriz Dr. Ahmet Savaşan Pelin Markirt Suna Alan ve SELTRIO Ali Poyraz Fergül Yücel Süreyya Akay Londralı kitapseverler

Bu haber kez okundu.

Şarkıcı Kutsi, hamile eşini terk edip eski sevgilisine döndü

Şarkıcı Kutsi, bebek bekleyen eşi Sinem Bayraktutar'ı terk edip "Huzur Sokağı" isimli dizinin setinde tanışıp yasak aşk yaşadığı ve bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Feyza Çıpa'ya geri döndü.

"KIZIMIZI VE DOĞACAK ÇOCUĞUMUZU BIRAKIP GİTTİ"
Kutsi'nin eşini bırakması üzerine eşi Sinem Bayraktutar ise isyan etti. Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'ın özel haberine göre Kutsi'nin eşi Sinem Bayraktutar şöyle konuştu: "Kutsi'nin Feyza Çıpa'ya döndüğünü biliyorum. Telefon kayıtlarından yakaladım. Ağlama krizine girdim, hastalandım. Kutsi kızımızı ve doğacak çocuğumuzu bırakıp gitti. Hamile birine Merhamet etmeyen biri o. İkisini de ilahi adalete teslim ediyorum. Hadi mutlu olsunlar." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.