Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram

Bu haber kez okundu.

Şeyma Subaşı ve Ahmet Hakan arasındaki ipler geriliyor

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile eylül ayında hayatını birleştirecek olan Şeyma Şubaşı, bugünkü yazısında yine kendisine gönderme yapan Ahmet Hakan'a yanıt verdi. Subaşı, Kanal D Ana Haber'i sunan gazeteci Ahmet Hakan'ın reyting yarışında geride kalmasına vurgu yaptı. Şeyma Subaşı ile geçtiğimiz hafta verdiği röportajın ardından kendisini hedef alan bir yazı kaleme alan gazeteci Ahmet Hakan arasındaki polemik devam ediyor. "Öyle efso bir röportaj ki... Sinir bile olamıyorsun. Ne sinir olması! Basbayağı eğleniyorsun" ifadeleriyle tartışmanın fitilini ateşleyen Hakan, bugün köşesinden yine Subaşı'na yüklendi. 

Hakan'ın yazısına İnstagram hesabından yanıt veren Şeyma Subaşı, "Ahmet beyler okunmanın yolunu buldular her gün Şeyma'yı kullanmaya devam. Ahmet Bey siz sunmaya başladıktan sonra geri giden Kanal D haber'de de beni kullanın belki orayı da yükseltebilirsiniz" notunu yazdı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.