Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç Diriliş Ertuğrul

Bu haber kez okundu.

Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol ilişkisi neden bitti

Birlikteliklerini uzun süre saklayan, geçtiğimiz haftalarda da ilk kez el ele objektiflere poz veren Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol çiftinin ayrılık nedeni ortaya çıktı.Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol'un 10 aylık aşkı, evlilik konusunda yaşadıkları anlaşmazlık yüzünden bitti.Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol ile yeni bir aşka yelken açan Sinem Kobal ilişkisini uzun süre gizli tutmuştu. Çelikkol, Kobal beraberliklerini açıklamayı ağırdan alınca Instagram'dan fotoğraflarını paylaşarak aşklarını ifşa etmişti. Birkaç hafta önce ilk kez el ele poz veren çift, aniden ayrıldı.Ayrılığa Kobal'ın kendisini evliliğe hazır hissetmemesinin neden olduğu iddia edildi. Çelikkol son röportajında "Sinem'le belki Ekim'de evleniriz, belki yarın. Her an, her şey olabilir" demişti. Kobal'ın işleri yine ağırdan alması Çelikkol'un sabrını taşırdı ve ipler koptu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.