Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Survivor 2016'da 26 Nisan Salı gecesi kim elendi

Survivor'da eleme gecesi heyecanı nefes kesti. Survivor'da elenen ismin belirlendiği gecede yarışmacıların kilo kayıplarını gösteren bir video yayınlandı. Bu eğlenceli videonun ardından Survivor'da eleme gecesine geçildi. Survivor'da Tuğba Özay en az oyu olarak adadan ayrılan isim oldu.

TUĞBA ÖZAY GİDECEĞİMİ HİSSETTİM

Survivor'da eleme sonrası hislerini dile getiren Tuğba Özay, "Gideceğimi hissetmiştim Atakan'a söyledim" dedi. Özay, Nagihan'ı kastedererek, "Güzel bir dostluk yaşadığımı düşünmüştüm sonrasında o da bozuldu" dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı. Tuğba Özay umarım ülkeme döndüğüm zaman sokakta insanlar bana "Tuğba Hanım keşke şunun hakkında dedikodu yapmasaydınız demez" dedi. Özay, Survivor'ın kendisi için güzel bir deneyim olduğunu söyledi ve herkese teşekkürlerini iletti.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?

Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan bir arkadaşının ismini söylemişti.Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ünlüler takımında elemeye kalan son ismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan söyledi. Atakan eleme için Semih’i söyledi.Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı.

SURVİVOR'DA İŞLER KARIŞTI!

Survivor 2016’da Atakan’ın Semih Öztürk’ün ismini eleme için söylemesiyle Semih’in stratejisi de değişti.Survivor’da Ünlüler kaybedilen dokunulmazlık yarışmasından sonra Konsey’de Tuğba Özay’ın ismi çıkmış ve son olarak da bireysel dokunulmazlık yarışmasının kazanan Atakan, Semih’in ismini söylemişti.Semih, Atakan’ın ismini söylemesi üzerine hodri meydan dedi! Semih, Atakan’ın tavrını öğrendiğini ve artık buna göre hareket edeceğini açıkladı. Atakan’ın Semih’i söyleyerek Gizem Kerimoğlu’na gidecek oyları düşmesine sebep olacağı düşünülüyor. Semih’in bundan sonra Atakan’ın adadan göndermek istemediği Ezgi’yi göndermeye çalışması bekleniyor.

SURVİVOR'A 3 ADAM DAMGASI

3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler Survivor adasına gitti yarışmacıları taklit etti. 3 Adam, Survivor birleşme partisi için sezonda damga vuracak bir skeç hazırladı. Acun Ilıcalı birleşme partisinde yayınlanacak skecin bir bölümünü ada konseyinde yayınladı. Survivor 2016’nın birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.