Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Survivor 2016'da dün gece adaya kim veda etti

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı günlerdir merakla bekleniyordu... Survivor’da ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan ile gönüllüler takımından Gizem Memiç ve Damla Can eleme adayı olarak SMS oylamasına kalmıştı. Survivor’ın dün yayınlanan bölümünde ise Survivor’dan elenen isim belli oldu. Survivor 2016’ya bu hafta gönüllüler takımından Gizem Memiç veda etti.

GECE YARISI ÖDÜL OYUNU OYNANACAK, ÖDÜL: NBA MAÇI!

Survivor'da Acun Ilıcalı sürpriz bir ödül oyunu olacağını açıkladı. Gece yarısı oynanacak sürpriz ödül oyununu kazanan takım, özel bekleyen jet ile NBA batı finaline gidecek. Survivor adasında gece yarısı oynanancak ödülü kazanan takım özel uçakla Survivor'dan ABD'ye uçacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.