Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

Survivor 2016'da finale direk giden isim belli oldu

Survivor'da Kıbrıs Final sembolü için heyecan seviyesi yüksek bir mücadele yaşandı. Özellikle Damla'nın performansı dün geceye damga vurdu. Survivor'da final sembolünü alarak Kıbrıs'a haftalardan öncesinden gitmeyi garantileyen Damla rahat bir nefes aldı. Yarışmanın kuralına bu sembolün sahibi yarışmacı, iki hafta öncesinden final koltuğuna oturmayı garantiliyor ve bu süreçte elenme stresi yaşamadan yoluna devam ediyor.Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi. Nagihan'ın bu tavrı sonrasında Acun Ilıcalı bir dakika düşün oynamak istiyosan açıkla deyince, Nagihan oyuna morali bozuk bir şekilde devam etti.Damla ve Atakan'ın kıyasıya yarıştığı Survivor 2016'nın ilk finalistinin belli olacağı yarışmayı, Damla kazandı. Damla kazandığı bu oyun ile birlikte haftalar öncesinden final koltuğunu garantilemiş ve elenme stresini yaşamadan Kıbrıs'ta final koltuğuna oturacak isim oldu.

Survivor 2016'da ilk finalist belli oldu! İşte o isim...

survivor 2016'da final sembolünün son oyununda Atakan'la karşılaşan Damla, Survivor'un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan'la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

Final sembolü oyunun finaline o isim damga vurdu! Rakibine tek puan vermedi...

Final sembolü oyununda Atakan ve Damla finale yükseldi. Acun Ilıcalı final öncesi yarışmacılardan yorumları aldı. Oyunda Nagihan'a puan vermeyen Damla oyuna damga vurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.