Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Survivor 2017'de dün akşam kim elendi

Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf ünlüler takımı oldu. Her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı 4 ismi eleme adayı olarak belirledi. İlk konseyde Sabriye ve Sedat'ı eleme adayı olarak belirleyen ünlüler takımı, ikinci konseyde ise Şahika ve Berna'yı eleme potasına aldı. Survivor 2017'de elenen isim SMS oylamasına göre belirlendi. Ünlüler takımı'ndan Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna'nın eleme adayı olarak, SMS oylamasına çıktığı Survivor 2017'de en az oyu alan isim Berna Öztürk oldu. Berna Öztürk elenmesinin ardından arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.