Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Kıbrıs’taki büyük finale gitmeyi garantileyen ilk yarışmacı Adem olmuştu. Survivor’dan elenen isim gece yanıt buldu ve adaya veda eden isim…
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİMLER KAYBETTİ?
Sadece 9 yarışmacının kaldığı programda eleme adayları güçlü isimler arasından çıkmaya devam ediyor. Bu kez eleme adayları arasına girmemek için yarışan ünlüler ve gönüllülerde sembolün sahibi olan isimler Nagihan ve Anıl oldu. Böylece eleme için isim söyleme hakkı kazanan iki yarışmacı tercihlerini takım arkadaşlarından yana kullanmak zorunda kaldı.
ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Yarışmanın tamamlanmasına sayılı günler kala 3 favori isim daha eleme listesine eklendi. Sembolü kazanamayan Turabi oylamada adı en çok çıkan isim oldu ve potaya dahil edildi. Bireysel kolyenin sahibi olan Nagihan ise Murat Ceylan’ın adını listeye yazdırdı. Son olarak Anıl’ın Hakan’ın adını vermesiyle eleme adayları ortaya çıkmış oldu. Eleme heyecanının yaşanacağı programda Murat, Hakan ve Turabi adada kalmak için mücadele edecek.
SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?
Geçtiğimiz hafta içerisinde ünlüler takımı yarışmacılarının azalmasıyla birlikte her iki takımdan da adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Son olarak Murat ve Turabi ile konseye çıkan Sema yarışmaya veda eden isim olmuştu. Dün akşam yayınlanan son bölümde ise adaya veda eden isim Murat Ceylan oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.