Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Türkler Apollo Philharmonic Orchestra Edmonton Rovers Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bu haber kez okundu.

Survivor All Star'da bu hafta kim elendi

İlk defa ünlüler takımı karşısında sayı olarak daha az kalan gönüllüler takımında ada konseyinde çıkan ilk isimler eşit oy alan Hasan ve Bozok olmuştu. Ancak sms eleme oylaması sonuçlarına göre halkın en fazla oy verdiği isim yine Hasan oldu ve elemeden çıkartıldı. Kurallara göre bir isim söylemesi gereken Hasan, Turabi’nin adını söyledi. Kişisel dokunulmazlık sembolü olan Hilmi Cem ise Begüm ve Sahra arasında bir tercih yapmak durumunda kaldı ve Sahra’nın adını eleme için söyledi. Böyle gönüllüler takımında Bozok, Sahra ve Turabi eleme oylamasına kaldı.Halk oylaması sonuçlarına göre ise bu üç isimden en az oyu alan yarışmacı olan Sahra elenerek adaya veda etti. Elenmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Sahra “Eleneceğimi tahmin etmemiştim. Finallere kalmayı çok istiyordum” dedi. Takım arkadaşlarıyla duygusal bir veda yaşayan Sahra adaya veda ederken, ünlüler takımından Merve Aydın da gözyaşlarını tutamadı.
 
SMS SONUÇLARINDA İLGİNÇ SONUÇLAR
Bu haftanın sms oylamasında ise ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Gönüllüler takımında haftalardır oylama birinciliğini kaptırmayan Hasan yine halk oylamasında birinci olurken, Hilmicem için ise çok bir sonuç ortaya çıktı. Survivor’ın ilk haftalarından halk oylamasında birinci olan Hilmicem, adada Turabi’yle dostluğu ve Hasan’la arasındaki gerilimlerin ardından oylarında büyük düşüş yaşadı. Geçen hafta yapılan halk oylamasında Hasan’ın ardından 2. sırada yer alan Hilmicem, bu hafta ise şaşırtan bir şekilde geriye düştü ve en az oy alan isim oldu.Gönüllüler takımındaki 6 yarışmacı içinde Hilmicem 6. olarak sms oylamasından en az oyu alan yarışmacı oldu. Eğer Hilmicem kişisel dokunulmazlığı kazanmasa ve adı konseyde söylense bu hafta adaya veda edecek isim olacaktı. Hilmicem’in oylarındaki bu müthiş düşüş ise herkesi şaşırttı.
 
Bu haftanın SMS oylama sonuçları ise şu şekilde oldu. 1-Hasan 2-Turabi 3-Bozok 4-Sahra 5-Begüm 6-Hilmi Cem

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.