Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Survıvor All Star'da gönüllüler adasına hangi isim veda etti

Survivor All Star'da Gönüllülerde bu gece bir kişi adaya veda etti. İlk hafta kötü bir performans sergiledikten sonra ikinci ve üçüncü hafta Ünlüleri silip süpürengönüllüler bu hafta dağıldılar ve hemen tüm oyunları kaybettiler.Survivor All Star'da bu hafta SMS lerd en çok oyu alarak Gönüllülerde birinci olan isim Hilmi Cem oldu. Hilmi Cem'in söyleyeceği kişi ile Begüm arasından bir kişi adaya veda edecek.Bu arada Begüm Turabi'ye hitaben çok ağır ifadeler kullandı. Begüm "burada insanlığımızı da konuşturmalıyız, kamyon arkası yazıları zarfa yazmakla adam olunmuyor" dedi ve şöyle devam etti. "Buradan gidersem ailemin benimle gurur duymasını istiyorum..."Survivor'a bu hafta Anıl'ın sakatlığı damga vurdu. Ünlülerde yarışan Anıl Tetik sakatlandı. Anıl Tetik'in bacağında dış tarafta liflerde kopma, iç kısımda ise çatlak olduğu açıklandı. Ancak Anıl Survivor'a devam edeceğini açıkladı.Hilmi Cem "Son iki haftadır bolca gzlem yapma fırsatım oldu. Nefsine hakim olamama ve açgözlülük yapanlar oldu. Yarışmada kendine özgüven duymayan arkadaşımız var. Son olarak x kişiyle kavga edip bir gün sonra onunla yeniden konuştu. Bu yüzden Begüm'ün karşısına Seda'yı koymak istiyorum" dedi.
Seda ve Begüm ikilisinden en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda edecek.
Seda Hilmi Cem için "burnu yukarıda, kibirli bana da kötü kötü bakıyordu. Yemeği Hilmi Cem her zaman daha çok yiyor. Benden de nefret ediyor" dedi.

Seda Survivor'a veda etti...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.