Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Wolverhampton Nottingham Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu 24 haziran seçimleri kemal kılıçdaroğlu Edinburgh Napier University İskoçya burs

Bu haber kez okundu.

Survivor All Star'da kim elendi

Survivor 2015 ada konseyinde SMS oylama sonuçlarına göre birinci olan isim açıklandı. SMS oylama sonuçlarına göre haftanın birincisi bu Hasan oldu. Hasan SMS sonuçlarına göre birinci çıktığı için Hasan'ın adı elemeden çekildi. Bu durumda yerine elenmesi için dokunulmazlık kazanan Nadya isim verdi. Nadya 'da Bozok'un yedek planı gereği Özlem'in adını elenmek üzere açıkladı. Hasan da SMS birincisi olarak isim açıkladı ve Turabi'nin adını verdi. Acun Ilıcalı'nın dediği gibi 'çok ilginç bir oylama akşamı yaşandı'.

Survivor 8. haftada elemeye çıkan isimler Turabi, Bozok ve Özlem oldu. Acun Ilıcalı SMS oylama sonuçlarına göre elenen ismi yaşayınca Turabi 'Offf be..." diyerek rahat bir nefes aldı. Survivor all star gönüllüler takımında bu hafta elenen isim Özlem oldu. Özlem adını duyunca küçük bir şok yaşadı ve 'Nasip kısmet buraya kadarmış. Kalmak isterdim. Birinin kalbini kırdıysam özür dilerim. Herkese başarılar dilerim" diyerek veda etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.