Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Survivor All Star'da Merve Oflaz elendi

Survivor All-Star’da 15 Nisan Çarşamba günü elenen isim belli oldu. Daha önce Merve Oflaz ve Berna, adadan gitmeleri için aday gösterilmişti.

Survivor All-Star’da önce aday isimler söz aldı.

Berna “Geçen hafta en zor haftaydı. Hem dokunulmazlığı kaybettik, hem hasta oldum, hem kişisel dokunulmazlığı alamadım, hem aday gösterildim, hem de istemediğim bir tartışma yaşadım. Doğukan’la bir tartışma yaşadım. İleri gittim. Kendisinden özür diledim. Bu durumdan da utanıyorum” diye açıklama yaptı.Merve Oflaz da “Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4’üncü kez kalmak istiyorum” dedi.

SURVIVOR ALL-STAR’DA ANIL BİRİNCİ OLDU

Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı Anıl oldu.Anıl, aday gösterdiği ismi “Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam kimi söylerim dile düşünmedim. Adada gruplaşma var. Kendi grubumdan bir kişiyi söylemek istemiyorum. Doğukan’ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan” sözleriyle açıkladı.Turabi ve Hilmicem, Hakan’ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce “İşte bu” dedi.Kararı duyan Hakan “Anıl’a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti” diye sitemkar bir konuşma yaptı.

ELENEN YARIŞMACI MERVE OFLAZ OLDU

SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adan giden yarışmacı oldu. Serenay, Merve Oflaz’ın gittiğini öğrenince ağlamaya başladı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.