Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

Survivor'da bu hafta elenen yarışmacı belli oldu

Survivor'da dün akşam elenen yarışmacı açıklandı. SMS oyları ile rakiplerinden daha düşük oyu alan isim adaya veda etti. Gökhan, Berna, Anıl ve Burçak elenme adayı olarak potaya girmişti. Yarışmanın eleme gecesinde Burçak rakiplerinden daha az SMS oyu alarak adaya veda eden isim oldu.

'KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM'

Burçak elenmesinin ardından yaptığı kısa konuşmada kimseye kırgın değilim, 'burada bir kız kardeş ve bir erkek kardeş kazandım.. Hayalimin ötesinde şeyler yaşadım, Acun Bey bu yüzden size ayrıca teşekkür ederim' diyerek arkadaşlarına veda etti.

ADADA BÜTÜN HESAPLAR KARIŞTI

Burçak'ın elenmesinin ardından adada tam anlamıyla bir kaos yaşanıyor. Anıl'ı suçlayan Tuğçe ve Burçak'ın ardından farklı bir konu daha meydana geldi. Anıl'ın, Burçak'ı yazmasında Serhat Akın'ın etkisi olduğu konuşuluyor. Bu akşam yayınlanacak tanıtım bölümünde Serhat kendisi hakkında yöneltilen suçlamaları yanıtlıyor

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.