Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Tamer Karadağlı'nın son sağlık durumu

İstanbul'dan 30 motosikletli arkadaşıyla dün İznik'e giden Tamer Karadağlı, ilçenin tarihi yerlerini gezdikten sonra dönüşe geçtiği sırada Müşküle köyü civarında motoru virajı alamayıp devrilince yaralandı. Karadağlı'ya ilk müdahaleyi, olay yerine gelen 112 ekibi yaptı. Bileğinde kırık olduğu belirtilen ünlü oyuncu için hava ambulansı istendi. Kaza mahallindeki boş araziye inen helikoptere bindirilen Karadağlı İstanbul'da Acıbadem International Hastanesi'ne kaldırıldı. Arkadaşları ise ünlü oyuncunun motosikletini bir araca yükleyip İstanbul'a götürdü.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Ambulans helikopterle dün Acıbadem International Hastanesi'ne getirilen ve acil serviste ilk müdahalesi yapılan Karadağlı'nın iki el bileğinde kırık tespit edildi. Ameliyat kararı verilen sanatçının operasyonu, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası yazılı bir açıklama yapan Prof. Dr. Nalbantoğlu, Karadağlı'nın sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi: "İki el bileğinde kırık olduğu saptanması nedeniyle ameliyata aldığımız Tamer Karadağlı'ya plak-vida sistemiyle tespit yaptık. Ameliyatı başarılı geçen hastamız, 2 gün sonra taburcu edilecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.