Öne Çıkanlar Yasmine Dar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı

Bu haber kez okundu.

Trump'ın kızının paylaştığı o fotoğraf magazin gündemine oturdu

ABD'de ırkçı açıklamalarıyla tepki çeken ve seçimlerin galibi olan Donald Trump'ın 35 yaşındaki kızı Ivanka Trump, dünya basınının olduğu kadar, Türkiye basınının da dikkatini çeken isimlerden biri. Bu zamana kadar gerek yaptığı tatiller, gerek iş dünyasında hakkında açılan davalar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Ivanka, dün akşam Instagram hesabından sonuçları beklerken çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Sonuçları Newyork'ta birlikte izleyen Trump ailesi, bu anı ölümsüzleştirdi. Sosyal medyada 1 milyon takipçisi olan Ivanka Trump, parti binasında çekilmiş fotoğrafı paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.