Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

Üç yaşındaki Türk üçüzler, Mary Queen of Scots filminde oynadı

Avrupa Ajansı (AVA) Londra / ÖZEL- Mary Queen of Scots filminde (İskoçya Kraliçesi Mary) dul kalmasının ardından yurdu İskoçya'ya geri dönen ve hakkı olan tahtı geri almaya çalışan Mary Stuart'ın hikayesini konu ediliyor. Şu an tüm İngiltere’de gösterimde olan bu filmin minik oyuncuları Türk üçüzler. Amerika ve Büyük Britanya’da gösterime giren yeni tarihi drama filmi Mary Queen of Scots'teki filminin sevimli minik oyuncuları üçüzler, Kuzey, Koray ve Ayaz Çerikçi. Yönetmen Josie Rourke'nin 20 milyon sterlinlik ilk yönetmenlik çalışması, Edinburgh'da çekildi.

Amerika ve Büyük Britanya’da gösterime giren yeni tarihi drama filmi Mary Queen of Scots'teki filminin sevimli minik oyuncuları üçüzler

Pipetler

İngiltere’de sosyal medyada 'Pipetler' olarak tanınan üç yaşındaki üçüzler Kuzey, Koray ve Ayaz Çerikçi, Saoirse Ronan, Margot Robbie ve David Tennant'ın yanında genç bir Prens James rolünü üstlenerek en büyük rollerini aldılar. Londra dışındaki Essex bölgesi şehri Chelmsford'dan yaşayan üçüzlerin annesi 40 yaşındaki Claire Cerikci, Saoirse Ronan tarafından sarıldıkları sahneleri küçük çocuklarıyla çekildiğini söyledi.

Kuzey, Koray ve Ayaz Çerikçi fllmlerin aranan yıldızları

Yüzde 50 yaşama şansları vardı

2015 yılında doğduklarında doktorlar sadece yüzde 50 yaşama şansı verdikleri üçüzler, İngiiz filmlerine oynama baiarısını elde ettiler. Hayata meydan okuyan üç yaşındaki çocuklar güç ve zor hayatlarında daha da güçlendiler ve şimdi başarılı bir oyunculuk kariyeri yapıyorlar.

İngiltere’de sosyal medyada 'Pipetler' olarak tanınan üç yaşındaki üçüzler Kuzey, Koray ve Ayaz Çerikçi

Gürcan - Claire Çerikçi

İşletme sahibi Gürcan'la evli olan anne Claire, şunları söyledi: “Yaptıkları tüm çekimlerde çocuklar muhteşemdi. Kuzey gerçekten etkin ve çok fotojenik, üçüzlerden en önde olanı. Ayaz en inatçıdır. Koray duyarlı ve özenli iken işleri çok hızlı bir şekilde alır. Koray, gerçekten duygularını gösteriyor vesizin incindiğini görürse gelir ve bir öpücük verir.

'Onlar eşsiz küçük çocuklarımız. üçüz oldukları için ve mücadeleleri nedeniyle onları çok seviyorum. Babaları Gürcan ve ben onlarla çok gurur duyuyoruz. . Onlar bizim küçük süper yıldızlarımız.

Filmden bir sahne…

“Bir dizi için üçüz arıyorlardı”

“İlk girişimde bulunduğumuz ilk gün doğduktan sonraki gündü. Yaklaşık bir ay önce bebek arayan bir ajans vardı. Bir dizi için üçüz arıyorlardı. Bundan beş ay sonra Kuzey ve Koray Silent Witness'ta göründü. Bunda harika bir deneyim yaşadık - bence ya kırılabilir ya da kırılabilir ve bizi erteleyebilirlerdi ama bizim için mümkün olduğunca kolay hale getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Çocuklar muhteşemdi, doğallar. Sanırım oldukça rahatlamam ve akışımı sürdürmemde yardımcı oluyor, bu yüzden çocuklara sürtündüğünü düşünüyorum. Genellikle onlardan ne istenirse yapmaktan mutlu olurlar ama biraz ipucu isterler. Parayı üçü arasında paylaştık. Ayaz çekimlerden hiçbirini yapmasa da, her zaman bizimle birlikte setlere geliyor. ' Kuzey ve Koray da Doktor Foster'ın Suranne Jones'unun başrol oynadığı yeni Sky Atlantic drama Save Me'de yer aldı. Her üç kardeş de, sevimli resimleri sosyal medyada 15.500'den fazla hayranı kazandıktan sonra 100'den fazla şirket için marka elçisidir.

Gürcan - Claire Çerikçi çiftinin üçüzleri Kuzey, Koray ve Ayaz Çerikçi

Tek yumurta ikizleri Kuzey ve Koray

Büyük kardeşi Kaya olarak doğmadan önce sevimli takma isimlerini kazanan 'Piplets', şimdi altı kişi, 'üçüzleri' telaffuz edemedi, ilk önce nadir bir durumla doğduklarında manşetlere çarptı.Tek yumurta ikizleri Kuzey ve Koray'a monokoryonik monoamniyotik veya 'mono-mono' teşhisi kondu, yani bir amniyotik kese ve plasenta paylaşmışlardı - ve sadece yüzde 50 yaşama şansı vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.