Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal İtalya avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Ünlü model Didem Soydan'dan cesur paylaşım

Cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü model Didem Soydan, cüretkar paylaşımıyla Instagram'a damga vurdu.

Ünlü model Didem Soydan, bir moda çekimi için objektiflerin karşısına geçti. Çarşafa dolanarak çıplak şekilde poz veren Didem Soydan, takipçilerini adeta büyüledi.Soydan'ın paylaşımını kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Soydan'ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi fotoğrafa, "Modelliğin tam anlamıyla hakkını veriyorsunuz." yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.