Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un ölüm nedeni

Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden 79 yaşındaki Erol Büyükburç İstanbul Etiler'deki evinde ölü olarak bulundu. Etiler'de oturan Erol Büyükburç’u saat 11.00 sıralarında telefonla arayan ve ulaşamayan menajeri Osman Nuri Yazıcı, polisten yardım istedi. Polis ekipleri ünlü sanatçının evine saat 12.00 sıralarında gelerek, çilingir yardımıyla kapıyı açtı.

YATAK ODASINDA BULUNDU

Evde yapılan incelemede Erol Büyükburç’un cesedi, yatak odasında bulundu. Yatağının yanında yüzü koyun yatan Büyükburç’un öldüğü anlaşıldı.

EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLÜM SEBEBİ : MENAJERİ AÇIKLADI

Menajeri Osman Nuri Yazıcı Erol Büyükburç 'un kalp krizi sonucu öldüğünü açıkladı. Yazıcı , “Gece kalp krizi sonucu vefat ediyor. Hepimizin başı sağ olsun. O ölmedi, yaşıyor. Yapacakları, bundan önceki yaptıkları hep beraber onu öldürmeyeceğiz. Çok büyük bir üstattı. Türk popunu kuran bir insandı. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.Yazıcı, basın mensuplarının, “Rahatsızlığı var mıydı?” sorusuna ise “Hayır, şekeri vardı” yanıtını verdi. Usta sanatçının kalbinde üç tane stent olduğunu ifade eden Yazıcı, “Dün akşam en son 23.00 sıralarında evine bıraktım. Yarın Bursa’da konseri vardı. Hatay’dan geldik. Provalarını yaptı canlı orkestrasıyla. Yarın konseri vardı. Gayet iyiydi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.