Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

Ünlü şarkıcı Leman Sam sonunda sessizliğini bozdu

Ünlü sanatçı Leman Sam, kurban ile ilgili sözleri yüzünden uzun süredir eleştiriliyor. Gündemden düşmeyen sanatçı Leman Sam, bugüne kadar sessizliğini korudu. Leman Sam ilk kez açıklamalarda bulundu.Söylediği sözlerin sonuna kadar arkasında olduğunu belirten Leman Sam, kendini savunmak için hiçbir şey söylemeyeceğini belirtti. Leman Sam "Anlayan anladı, cahiller anlamadı bitmiştir" dedi. Yılların sanatçısı Leman Sam, 'Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor" demişti.Leman Sam'ın sözleri birçok kesim tarafından tepki çekmişti. Leman Sam'a bir tepki de emekli İstanbul Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı'dan geldi. Yusuf Kavaklı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sorun Söyleyelim programına konu oldu. Yusuf Kavaklı, Leman Sam'ın attığı tweeti tepki gösterdi. Kurban ile ilgili söylediği sözlerden dolayı Leman Sam için "Bunlar böyle lanet işler yapıyorlar" diyen Yusuf Kavaklı'ya sunucu "Hocam cevap hakkı doğuyor" dedi. Bunun üzerine Yusuf Kavaklı'da umrunda olmadığını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.