Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Çalınmış Hayatlar adlı dizi çok konuşulacak

BluTV'nin yeni dizisi “Çalınmış Hayatlar”seyircinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yapımını D Productions ve GameYapım’ın üstlendiği “Çalınmış Hayatlar”da Özgecan Aslan, Münevver Karabulut ve Sarai Sierra cinayetleri, ailelerin de özel izni ve katılımıyla izleyiciye aktarılacak. Sunuculuğunu Gökçen Özdemir’in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz Şayir oturuyor. Dizinin başrollerinde ise Özge Özkaplan, Cansu Diktaş ve Onuryay Evrentan var. Yakında başlayacak “Çalınmış Hayatlar”, 60 dakikalık üç bölümden oluşacak.

MÜNEVVER KARABULUT

3 Mart 2009 tarihinde, henüz 17 yaşındayken Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut’u dizide Cansu Diktaş canlandırıyor.

ÖZGECAN ASLAN

11 Şubat 2015’te Mersin’de, tecavüz girişimine direndiği minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan’a Özge Özkaplan hayat verdi.

SARAI SIERRA

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul’da Ziya Tasalı’nın katlettiği, cesedi Cankurtaran’daki surlarda bulunan Amerikalı Sarai Sierra’yı Onuryay Evrentan oynuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.