Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Diziler hangi tarihte final yapacak

Paramparça dizisi 25. bölümüyle 8 Haziran'da sezona ara verecek.

Poyraz Karayel 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 23. bölümüyle sezona ara verecek.

Fox Tv ekranlarında yazın yayın hayatına başlayan Kocamın Ailesi dizisi 25 Haziran Perşembe günü saat 20:00'da ekrana ara verecek.

Şeref Melesi 17 Mayıs'ta yayınlacak olan 26. bölümüyle yayın hayatını sonlandıracak. İtalyan yapımı bir dizinin yerli uyarlaması olan yapım, Yiğit ve Emir isimli iki kardeşin hikayesini konu alıyordu.

Serçe Sarayı 14 Haziran'da ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak.

Kara Para Aşk dizisi de bu sezon ekrana veda edece olan dizilerden. Dizi Haziran'ın 3. hatfası yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek.

Tolgahan SAyışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi gelecek sezonda da yayınlanmaya devam edecek. Dizi Haziran ayının 3. haftasında sezon finali yapacak ve gelecek sezon da ekranlarda olacak.

7 sezondur ekrana gelen unutma beni final yapıyor. Bugüne kadar bin 450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu yaşayan dizi haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek. Final sebebi ise senaryonun artık tükenmiş olması gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.