Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Gözyaşları ile ekranlara veda eden Nazlı Tolga anne oldu

2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile evlenen eski haber spikeri Nazlı Tolga, şimdi bir zamanlar kendisini her akşam ekran karşısında seyredenlerle sosyal medya aracılığıyla buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde anne olan eski sunucu bebeğinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.


Nazlı Tolga, 2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra Türkiye'deki kariyerine son veren Tolga, eşiyle birlikte Brezilya'ya yerleşti.
Bir süre Sao Paolo kentinde yaşayan eski spiker, eşinin işi gereği önce Çin'de sonra Fransa'da en son da Londra'da yeni bir hayat kurdu. Geçtiğimiz günlerde ilk kez annelik heyecanı yaşayan Tolga, bebeğinin fotoğrafını kalp emojisi koyarak sevenleriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda 'tebrik' yorumları yapıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.