Öne Çıkanlar londra Aydın Çubukcu koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham yurt dışı Zöhre İngilizlerin Atatürk saygısı

Bu haber kez okundu.

Kıvanç Tatlıtuğ Viking olacak

Kıvanç Tatlıtuğ Viking oluyor. En son Kurt Seyit ve Şura'da oynayan oyuncu Tatlıtuğ şimdi Vikings dizisinde oyuncu olacak.Kanada - İrlanda - İngiltere yapımı olan, Türkiye ’de de CNBC-e’de yayınlanan ’Vikings’ dizisinde iki bölüm oynayacak Tatlıtuğ, önümüzdeki ay çekimler için Amerika ’ya gidecek. Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek için Amerika’ya gideceği konuşulan oyuncu, dizideki karakterinin devamlılığını sürdürmek için yoğun bir şekilde görüşmelere devam ediyor. Tatlıtuğ’un Fransız yapımcı arkadaşının ön ayak olduğu bu proje için harıl harıl rolünü çalıştığı ve Amerika’da ev aradığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.