Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event filiz

Bu haber kez okundu.

Mahkeme Nagehan Alçı hakkında verdiği beraat kararını bozdu

Karara ilişkin belge ise internet sitesi Oda TV'de yayımlandı.Dava, Nagehan Alçı’nın 2013 yılında ulusal bir televizyon kanalında eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon için “darbeci general” ifadesini kullanmasının ardından açılmıştı.Nagehan Alçı’nın bu sözlerinin kişinin, onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte olduğunu ve hakaret suçu işlendiği gözetilmeden beraat kararı verildiğini belirten Yargıtay, hükmün bozulmasına oy birliğiyle karar verdi.
Hurşit Tolon’un müdahil olduğu davada, Tolon’un avukatının başvurusu üzerine beraat kararı temyiz edilmişti. Yargıtay’daki dava 25 Nisan’da karara bağlanırken, Nagehan Alçı’nın 2013 yılındaki sözlerinden ötürü yeniden yargılanması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.