Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Hikayeyi Degiştir Change the Story Projesi Çocukar için

Kitaplığınızda, üstünü toz kaplamış kaç tane kitabınızın olduğunu bir düşünsenize? Kitaplar; okuduğunuzda sizi, ağlatan, kızdıran, güldüren, gülümseten, soluğunuzu kesen, dehşete düşüren, ilham ve huzur veren… Peki bu tecrübenizi başkalarıyla paylaşmak ve hatta sayısız insanın hayatını degiştirmek! Sadece hayal edin… 

Bütün gönüllüler ve destekleyenler adına Rıdvan Seber, Avrupa Gazetesi’ne duyarlı olma adına bir açıklama ve davet gönderdi. 

Children’s Reading Fund

Change the Story (Hikayeyi Degiştir) Projesi, Rıdvan Seber’in Landmark bünyesinde aldığı, Self Expression and Leadership programı dahilinde ortaya çıkardığı ve insanların birbirleri ile olan iletişimini arttırmak ve aralarındaki bağı, ellerindeki okumuş oldukları kitapları başka insanların da faydalanabilmeleri için paylaşarak güçlendirmelerini amaçlayıp, karşılığında da geleceğimiz olan çocukların eğitimlerini daha iyi alabilmeleri ve özürlü çocukların da kendilerini toplumun bir parçası olarak hissedebilmeleri için çalışan Children’s Reading Fund’a katkıda bulunmak amacıyla 20 den fazla gönüllü insan ile birlikte Levenes Solicitors, Meto Print, Özer Restaurant ve Metro Bank’ında desteğini alarak hayata geçirdiği bir proje.

Projenin ilk ayağı Londra ve hedef 4000 kitap! 

Proje çekirdek komitenin arkadaşlık çemberinde, herkesin kullanılmayan kitaplarını, kapaklarına bir mesaj yazarak toplayıp, gereksinimi olanlarla paylaşmaktan ve kitapların paylaşımlarımıza bir köprü olmasından ibaret. Projenin ilk ayağı Londra ve hedef 4000 kitap! Proje İngiltere’de oldukça prestijli Book Trust a ait Children’s Reading Fund ile birlikte, onların Change the Story adlı projelerinin bir uzantısı olarak gerçekleşmekte. 

28 Eylül Cumartesi 

Oldukça geniş ve üst düzey bir kitle tarafından izlenen projenin ilk adımı Londra’da 28 Eylül Cumartesi günü şehrin merkezi noktalarında ve Wood Green High Street üzerinde, toplanan kitapların dagıtılması ile atılacak.

Bu sadece bir baslangıç; ve bu şekilde projenin gelecekte daha geniş kitlelere ve özellikle Londra’da ki Türk toplumuna ulaşması için çalışmalarımız sürüyor olacak. 

Bu bağlamda, her türlü destek ve yardımlarınız için bizlere www.facebook.com/ChangetheStoryUk web adresinden ya da [email protected] email adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.