Öne Çıkanlar Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Kral Charles banknotları yurt dışı Siyasi kriz Dr. Ahmet Savaşan Pelin Markirt Suna Alan ve SELTRIO Ali Poyraz Fergül Yücel Süreyya Akay

Bu haber kez okundu.

Ağız kokusu nasıl geçer

Ağız kokusu hem ağızdaki bakterilerden hem de mideden kaynaklanabilir. Pek çok hastalığın habercisi de olabilecek bu soruna karşı en etkili çözümlerden biri yoğurttur.Yoğurdun içinde bulunan prebiyotikler nötrleştirici etki gösterir ve kökü kokuya neden olan bakterileri yok eder.Özellikle asit birikiminin neden olduğu ağız kokusuna karşı etkili olan yoğurdu düzenli olarak tüketmek bu soruna son verebilir. Unutulmamalıdır ki, diş eti rahatsızlıkları, karaciğer veya akciğer sorunları sebebiyle görülen ağız kokusuna karşı etkisi olmayacaktır. Bu nedenle geçmeyen ağız kokusu başka hastalıkların belirtisi olabileceğinden mutlaka doktora başvurmanız önerilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.