Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Çocuk İstismarına Hayır temalı organizasyonu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti

İTOGED ( İstanbul Toplumsal Gelişim Derneği )’in Avcılar Belediyesi ve Burak Akan organizasyon ile birlikte düzenlediği  ‘Çocuk İstismarına Hayır’ temalı organizasyonu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Bu anlamlı gecede başarılı tasarımcı Süleyman Tezcan’ın da 2017 koleksiyon defilesi, gerçekleştirildi. Genç ve başarılı modacı Süleyman Tezcan bu koleksiyonun diğerlerinden daha anlamlı bir proje için hazırladığını ve kendisi için bu anlamda çok özel olduğunu ifade etti. Sunuculuğunu Yağmur Ayaz’ın,  koreografisini ve sanat danışmanlığını yardım derneklerine verdiği desteklerden dolayı moda dünyasının Robin  Hood’u olarak adlandırılan Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Günay Musayeva, Zeliha Çal, Özlem Karaoğlu, Parıl Erdem, Sibel Demiralp , Melisa Alagöz, Dilara Önbey, Yasemin Yenİay , Melike Yalnız, Meltem Keklik, Olga Fabi, Marina Federenko  gibi başarılı mankenler çocuk istismarına hayır temalı defilede podyuma çıktılar. Finalde ünlü manken Günay Musayeva’nın ‘Çocuk İstismarına  Hayır’a dikkat çekmek için giydiği üzerinde siyah eller bulunan  beyaz gelinlik ,izleyenlerden büyük alkış aldı. Böyle anlamlı bir defilenin finalinde podyuma çıkmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten güzel manken Günay Musayeva,’ Çocuklar  geleceğimiz, böyle bir organizasyonda  podyuma çıkmaktan  büyük gurur duydum dedi .

 

DİEN Enerji, Aile Hastanesi, Turgay Kıran, Şevki Erdem, Sevcan  İpar Make up Studio,  Aynil Stüdyo, Fatih Çağpar(Çorlu Marka Salon),sponsorluklarında gerçekleşen  geceye  sanat, iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri bir araya geldi.

 

Burak Akan’ın gerçekleştirdiği bu anlamlı gecede  konuşan Burak Akan ‘Çocuk İstismarı dünyada kanayan bir yara. Daha duyarlı ve bilinçli bir toplum olursak her türlü olumsuzluğu çözeriz. Çocuklarımız geleceğimizdir Çocuklara daha yaşanası bir dünya için hep birlikte elele’ dedi.Bu tarz organizasyonların 2017 yılında daha çok yapacaklarını belirten Burak Akan, sosyal sorumluluk projelerine tam gaz devam edeceğiz. Bu yılda yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyoruz’ dedi.

 

İTOGED Başkanı Çiğdem  Sönmez, ’bağımlılık ile mücadele ve aile içi şiddeti konu alan faaliyetler içeren bir derneğiz.. bu mücadelelerimizde toplumun sorunlarını umursayan isimlerin bizimle olması bizlere onur veriyor. şunu biliyoruz ki maddenin girdiği her eve şiddette giriyor ve dünya da çocuk yaşta çalıştırılan, dilendirilen, küçük yaşta evlendirilen, karşı koyamadan aileleri ve toplum içinde şiddet gören, hatta başka çocuklarla kıyaslanarak büyütülen çocuklar dahi istismara uğramaktadır. çocuk istismarına dikkat çekmek istediğimiz 2017'nin ilk organizasyonu olmakla birlikte basın dahil tüm destekçilerimize önemle teşekkür ederiz.. Dileğimiz toplum olarak daha duyarlı ve bilinçli hale gelmek.’ dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.