Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Astım hastalarını sevindirecek haber

İngiltere’de Cardiff Üniversitesi ve Londra King’s College’den bilim insanları, astımın vücuttaki seyriyle ilgili buldukları yeni bir tedavi yöntemi sayesinde hastalığa 5 yıl içinde kesin çare bulunabileceğini açıkladı. Astım nedeniyle nefes yollarını daraltan hücrelerin hangileri olduğunu keşfeden bilim insanları, kemik erimesi tedavisinde kullanılan kalsiltik ilaçlar yardımı ile tedavi edilebileceğini söyledi.Araştırmacılar, tedavinin şimdilik sadece fare ve insanlardan alınmış akciğer hücreleri üzerinde laboratuvar ortamında denendiğini ve olumlu sonuç verdiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.