Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Ata Vizyon Sağlık Türkiye'deki Termal Sağlık Merkezlerinde İngiliz Vatandaşları tedavi edecek

LONDRA (17 Mayıs 2018) Ata Vizyon Sağlık, Türkiye'deki en modern ve konforlu termal tesisler ve en tecrübeli doktor ekibi ile çalışan, özellikle Kaplıca, Spa, Termal destekli fizik tedavi, dinlenme ve tatil ihtiyacı olan kişilere; kaliteli, ekonomik ve sağlıklı seçenekler sunan bir sağlık turizmi şirketidir. Ata Vizyon Sağlık Hasta ilişkileri ve Kurumsal İlişkiler Direktörü İnan Yaşar TÜRKSOY, Türkiye'nin tüm dünyada deniz, kum, güneş, otecilik ve herşey dahil ekonomik tatil seçenekleri ile zaten ünlü olduğunu; ancak bu sene yapacakları reklam ve tanıtım çalışmalarıyla önümüzdeki 3 yıl içinde 100.000 ingiliz vatandaşını Türkiyede tedavi etmeyi planladıklarını açıkladı. Türkiye'de ki termal sular ile özellikle Cilt rahatsızlıkları, Sedef (Psorasis) hastalığı, kireçlenme, eklem rahatsızlıkları, romatizma, ameliyat sonrası tutulmalar, bel ve sırt ağırıları konusunda %90 'a varan başarılı sonuçlar alındığını anlatan İnan Yaşar Türksoy, İngiliz vatandaşlarını yüksek ücretler ödedikleri Avrupa, Amerika ve İsrail gibi pahalı seçeneklerden kurtaracaklarını ve konforlu ve ekonomik tedavi için Türkiye'nin tek alternatif olduğunu vurguladı.

Ata Vizyon Sağlık, 23 Mayıs 2018 tarihinde Hilton Londra Euston Hotel'de saat 19.00'da Londra Türk Ticaret Ataşesi, Londra Kültür ve Turizm Ataşesi, İngiliz Turizm Acentaları ve Basın mensuplarının katılımı ile sağlık turizmi ve termal tesisler hakkında Basın Bilgilendirme Toplantısı ve Kokteyli düzenleyecektir.

Katılım göstermek isteyen herkese yönelik çok önemli açıklamaların yapılacağı ve önemli fırsatların anlatılacağı bu toplantı hem İngiltere hemde katılımcı turizm acentaları için yeni anlaşmaların yapılacağı ticari fırsatlar doğuracaktır.

Türkiye, Dünya'da en fazla JCI akredidasyonuna sahip hastane bulunan ikinci ülke konumundadır. Türkiye'de 2017 yılı itibariyle, 42 adet JCI akreditasyonuna sahip hastane ve tesis bulunmaktadır. Ayrıca, Türkiye'deki otelcilik hizmetleri dünyaca ünlü ve kalitelidir.

Ata Vizyon Sağlık, kendinizi evinizde ki gibi hissetmeniz için; vize, havalimanı karşılama, araç kiralama, transfer, tercüme, otel konaklama, ev kiralama, sağlık danışmanlığı, doktor randevusu, tedavi, gezi ve aktivite hizmetleri tek noktadan vermektedir. Ayrıca, Ata Vizyon Sağlık'ın, Türkiye'de aradığınız tüm termal oteller ve sağlık kurumlarıyla çok özel anlaşmaları bulunmaktadır.

www.atavizyonsaglik.com

Ata Vizyon Sağlık, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyesi bir kuruluştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.